Arhitectura

Interior

Concept

Branding

Rezidential

Comercial

Office

Retail

Expozitii

Restaurante

Analiza Cerintelor -  Mai intai de toate ne cunoastem. Stam la o cafea cu beneficiarul si incercam sa aflam atmosfera pe care si-o doreste si daca dorintele nu sunt conturare inca, le descoperim impreuna. Evidentiem elemente, dorinte, senzatii pe care beneficiarul doreste sa le regaseasca in spatiul in care va locui si deasemeni retinem tot ce ar putea sa ii displaca, incercand sa eliminam din start propunerile fara sens.

Intocmirea Releveului - Masurarea, desenarea si reprezentarea, SUB FORMA UNEI SCHITE, la scara a elementelor unei constructii sau a unui detaliu constructiv. Cu ajutorul releveului se pot delimita ulterior spatiile sau dimensiunile viitorului mobilier.

Propuneri Grafice - Proiecte amenajari interioare, simulari grafice 3d , schite de mana, fotografii sau colaje , toate astea ar insuma totalitatea posibilitatilor de a-i arata beneficiarului cum poate sa ajunga produsul finit. Analiza Necesitatilor pe baza releveurilor si in functie de necesitati se proiecteza amplasarea prizelor, intrerupatoarelor, obiectelor de iluminat, sursele de climatizare si a tuturor elementelor care spre sfarsitul lucrarii or sa apara cu rol functional.

Alegerea si Stabilirea Materialelor - Urmeaza decorarea finala a spatiului, cu completarea culorilor si selectarea accesoriilor: tablouri, oglinzi, obiecte decorative, plante, etc.

Consiliere Specializata - Asigurata de un personal foarte bine pregatit si instruit, care va ofera întotdeauna cele mai rapide si eficace solutii de decorare a spatiului d-voastra. Alegem si stabilim materialele de constructie, finisaj si modalittaile de realizare. Punem la dispozitia beneficiarului cataloage si pliante ce pot usura mai mult modul de intelegere a solutiilor propuse. Quality Control se desfasoara pe toata durata santierului si este facuta in minutiozitate cu atentie fata de detalii.

Receptie - impreuna cu beneficiarul luam parte la receptia lucrarii de la contractor. Verificam toate punctele contractului si ne dam acceptul asupra calitatii realizarii lui.